Καλέστε μας σήμερα: 2102241234 - Email: info[a]mplampla.net

Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί τουλάχιστον
8 χαρακτήρες
1 ψηφίο
1 σύμβολο
Ονομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *
Με το VoIP Πληρωνετε οτι χρησιμοποιειτε.
Οι υπηρεσίες VoIP προσφέρουν εξειδικευμένα σενάρια χρήσης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε αλλαγές εν κινήσει, προσφέροντας ευελιξία και ικανοποίηση
Με το VoIP Πληρωνετε οτι χρησιμοποιειτε.
Οι υπηρεσίες VoIP προσφέρουν εξειδικευμένα σενάρια χρήσης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε αλλαγές εν κινήσει, προσφέροντας ευελιξία και ικανοποίηση
Πάντα ένα βήμα μπροστά
Σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ικανοποιώντας όλες τοις τηλεπικοινωνιακές σας συνήθειες, βάζοντας σας στο κέντρο των ευρυζωνικών τηλεπικοινωνιών. Για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.
Το VoIP ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
Όπως: Φωνητικό ταχυδρομείο, Αυτόματη απάντηση, HD Voice & Video, E911, ενοποιημένες επικοινωνίες και πολλά άλλα. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι συμβατά με όλες τις VoIP συσκευές.
Τηλεφωνικό κέντρο στο Σύννεφο
Απογειώστε κυριολεκτικά της επικοινωνίες σας με ένα τηλεφωνικό κέντρο στο Σύννεφο. Εικονικές λύσεις PBX από 6 έως 25 Επέκταση με προστιθέμενη αξία Χαρακτηριστικά όπως εγγραφή κλήσεων, IVR, ουρά κλήσεων, Call Center, μουσική σε αναμονή, Smartphone Client, FAX2mail, μεταφορά (ανακοινωθείσα και τυφλή), γέφυρες, CDR, φωνητικό ταχυδρομείο, Ακολούθησε με, Προώθηση κλήσεων, Δρομολόγηση βάση χρόνου, Call Block, Συνέδρια και πολλά άλλα
ΣΤΟ SMART PHONE
Για το σύγχρονο επαγγελματία που κινείται και επιχειρεί σε έναν κόσμο απαιτητικό και πολυδάπανο, η λύση VoIP είναι αυτό που χρειάζεται.
ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ! ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Για το σύγχρονο επαγγελματία που κινείται και επιχειρεί σε έναν κόσμο απαιτητικό και πολυδάπανο, η λύση VoIP είναι αυτό που χρειάζεται.
ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ! ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Για το σύγχρονο επαγγελματία που κινείται και επιχειρεί σε έναν κόσμο απαιτητικό και πολυδάπανο, η λύση VoIP είναι αυτό που χρειάζεται.
mplampla.net παντου..
Ανθρωποι μιλάνε... χαρούμενοι, λυπημένοι, προβληματισμένοι, μικροί, μεγάλοι, γεροι, μαυροι, λευκοί, κίτρινοι, ολοι μαζί... mplampla.net
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΝΤΟΥ
Πάρτε σήμερα έναν αριθμό VoIP. Εγκαταστήστε τον σε μία ή περισσότερες VoIP συσκευές και απολαύστε την ελευθερία στην επικοινωνία και το χαμηλό κόστος που προσφέρει η τεχνολογία.

Μπορείς να χρησιμοποιείς το mplampla.net και με το δικό σου αριθμό

Ξεκίνα σήμερα κάνε εγγραφή στο mplampla.net το ανοιχτό σύστημα επικοινωνίας και μίλα με το δικό σου αριθμό. Πως γίνεται αυτό?

Πολύ απλά στείλε μας αντίγραφο της ταυτότητας σου και του λογαριασμού τηλεφώνου που αναγράφεται ο αριθμός σου κι εμείς θα κάνουμε την ρύθμιση έτσι όλες οι εξερχόμενες κλήσεις να δείχνουν το δικό σου αριθμό. Σταθερό ή κινητό.

Με αυτό τον τρόπο έχεις τη δυνατότητα να μιλάς φθηνά κι απ’ το κινητό κι απ’ το σταθερό. Μιλάμε για πολύ mplampla.net

Διαδικασία φορητότητας. Εχεις αριθμό σέ κάποιο VoIP πάροχο και οι τιμές υπερδιπλασιάστηκαν χωρίς να το περιμένεις; Ξεκίνα μαζί μας την διαδικασία φορητότητας και καταχώρησε τον αριθμό σου σε μάς απλά με ένα email στείλε μας αντίγραφο της ταυτότητας σου και του λογαριασμού τηλεφώνου που αναγράφεται ο αριθμός σου κι εμείς θα κάνουμε όλες τις διαδικασίες φορητότητας γα να καταχωρηθεί πια ο αριθμός σου στα συστήματα της mplampla.net

 

Εφαρμόζουμε με επιτυχία το σύστημα της κρίσης. Ξοδεύεις σε ότι έχεις ανάγκη. Γιατί να σκορπάς; Δεν σου περισσεύουν... Εκμεταλλεύσου τα κάπου αλλού που τα έχεις ανάγκη.

Σε μας θα βρεις το πιο δίκαιο σύστημα. Πληρώνεις μόνο όσο είναι οι ανάγκες σου για τηλέφωνο.

Το mplampla.net είναι το πιο δίκαιο σύστημα VoIP τηλεφωνίας και τερματισμού κλήσεων. Το mplampla.net προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στις κλήσεις φωνής. Θα ξεχάσεις τι θα πεί λογαριασμός. Ελέγχεις το κόστος προπληρώνοντας το χρόνο σου. Δεν έχει υπόλοιπο; Δεν θα χρεωθείς.

Είναι εύκολο και απλό να συνδεθείτε μαζί μας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να  δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να κάνετε μια προπληρωμή χρησιμοποιώντας μία από τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής.

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαμορφώσετε τη συσκευή σας και να πραγματοποιήσετε  κλήσεις προς σταθερά και κινητά, σε μερικές από τις καλύτερες τιμές στον κόσμο. Οι κλήσεις χρεώνονται με βήμα ένα δευτερόλεπτο, με εξαίρεση το Μεξικό και τα κινητά, τα οποία χρεώνονται με βήμα ενός λεπτού. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
Γιατί να χάνετε χρόνο άδικα όταν είμαστε δίπλα σας και μιλάμε την ίδια γλώσσα?

Μπορούμε να σας προσφέρουμε συνδυασμένη υπηρεσία με εξοπλισμό γραμμές και υπηρεσίες εγκατάστασης και θα έχετε εξαιρετικής ποιότητας αποτέλεσμα, σχεδιασμένο από μηχανικούς των τηλεπικοινωνιών για τις τις επικοινωνίες σας.


Προϊόντα & Υπηρεσίες

 • Τα Softphones μας με υποστήριξη Tapi

  Τα Softphones μας είναι συμβατά με κάθε τηλεφωνικό σύστημα VoIP.

 • Web Meeting

  Το Web Meeting σάς επιτρέπει να μοιράζεστε ήχο, διαφάνειες, συνομιλία, βίντεο και την επιφάνεια εργασίας σας με τους συμμετέχοντες.

 • Τηλεφωνικό κέντρο στο Σύννεφο

  Εικονικές λύσεις PBX από 2 έως 100 Επεκτάσεις με Χαρακτηριστικά προστιθέμενης αξίας

 • Γραμμές SIP

  Γραμμές SIP απο 2 έως άπειρα κανάλια ανάλογα με το εύρος ζώνης σύνδεσης στο διαδίκτυο

DID αριθμοί σε περισσότερες από 50 Χώρες