Καλέστε μας σήμερα: 2102241234 - Email: info[a]mplampla.net

Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί τουλάχιστον
8 χαρακτήρες
1 ψηφίο
1 σύμβολο
Ονομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *

privacy

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί DID μπορούν να προστατεύσουν το απόρρητό σας. Προσωπικό απόρρητο αμφισβητείται σήμερα περισσότερο από ποτέ. Προστατέψτε την ταυτότητά σας με έναν προσωπικό DID αριθμό τηλεφώνου. Οι τηλεφωνικοί αριθμοί DID μπορούν να προστατεύσουν το απόρρητό σας.

Προσωπικό απόρρητο αμφισβητείται σήμερα περισσότερο από ποτέ. Προστατέψτε την ταυτότητά σας με έναν προσωπικό DID αριθμό τηλεφώνου.

Ένας αριθμός VoIP DID είναι η απάντηση που περιμένατε. Την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε μια διαφήμιση στην εφημερίδα, ή θα πάτε σε ένα dating site. Την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε το βιογραφικό σας στο διαδίκτυο και δεν θέλετε ο εργοδότης σας να αναγνωρίσει τον αριθμό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε έναν αριθμό DID και να τον αντιστοιχίσετε στον λογαριασμό VoIP σας. Μπορείτε να τον αποσυνδέσετε ανά πάσα στιγμή. Αν λοιπόν κάνατε μια αγγελία στην εφημερίδα και συνεχίζετε να λαμβάνετε κλήσεις μετά την πώληση του αντικειμένου σας, απλώς αποσυνδέστε τον αριθμό DID και αποφύγετε τις ενοχλητικές, περιττές τηλεφωνικές κλήσεις. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσουμε το απόρρητό σας, ένας DID αριθμός Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τον χειρισμό κλήσεων σε οποιαδήποτε κατάσταση. Απολαύστε τον πλήρη έλεγχο, μέσω του ιστού. Αλλάξτε εύκολα τη δρομολόγηση DID σας και πολλά άλλα ...
Αντί να δώσετε τον πραγματικό αριθμό σας στα φόρουμ, και στους χώρους συνομιλίας. Χρησιμοποιήστε έναν εικονικό αριθμό που δεν μπορεί να εντοπιστεί σε εσάς. Οι χρήσεις για έναν ιδιωτικό DID αριθμό τηλεφώνου είναι ατελείωτες.