Καλέστε μας σήμερα: 2102241234 - Email: info[a]mplampla.net

Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί τουλάχιστον
8 χαρακτήρες
1 ψηφίο
1 σύμβολο
Ονομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *

juggler300

Καλά μελετημένο και εργονομικό. Σχεδιασμένο για τη το γραφείο ώστε να χρησιμοποιεί την πλήρη οθόνη.

Δεν χάνεται χώρος. Μεμονωμένες περιοχές μπορούν να εμφανίζονται ή να αποκρύπτονται εντελώς οποιαδήποτε στιγμή. Χρησιμοποιείτε πάντα το 100% της οθόνης ως επιφάνεια εργασίας ή παρουσίασης.

Ένα μοναδικό και μοντέρνο μενού πλοήγησης. Το "σκούντημα" δύο φορές με το δείκτη του ποντικιού στα άκρα της οθόνης επεκτείνει τη συμβατική πλοήγηση στο μενού των Windows. Το διπλό σκούντημα στο πάνω μέρος της οθόνης δείχνει όλες τις λειτουργίες, ενώ το σκούντημα δύο φορές στη δεξιά άκρη της οθόνης δείχνει την περιοχή εργασίας. σκουντώντας στο κάτω μέρος της οθόνης, ανοίγετε ή κλείνετε όλα τα παράθυρα του τηλεφώνουΧρησιμοποιώντας το drag & drop, το Juggler απλοποιεί τη μεταφορά κλήσης, παρακολούθησε τη μεταφορά ή την προώθηση πριν απαντήσετε στην κλήση. Απλώς σύρετε και αποθέστε μια ενεργή τηλεφωνική γραμμή σε μια δεύτερη τηλεφωνική γραμμή, σε μια επαφή ή σε έναν καταχωρημένο αριθμό στο πεδίο εισαγωγής αριθμών. το Juggler εκτελεί τη σωστή δράση ανεξάρτητα. Επιπλέον, θα ενημερωθείτε γρήγορα και με σαφήνεια εάν η ενέργεια είναι έγκυρη. Εάν μπορεί να εκτελεστεί μια ενέργεια, το εμφανιζόμενο πεδίο μεταφοράς & απόθεσης ανάβει "πράσινο". Εάν μια ενέργεια δεν είναι εφικτή, το πεδίο μεταφοράς & απόθεσης θα φωτιστεί με "κόκκινο".

Για ασύρματη τηλεφωνία με ακουστικό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε συσκευές όπως Jabra, plantronics ή Sennheiser.

Action URLs σάς επιτρέπουν να ανταλλάσσετε δεδομένα μεταξύ του τηλεφώνου και, για παράδειγμα, μια διαχείριση πελατών μέσω διαδικτύου. Οι αριθμοί τηλεφώνου προωθούνται στη λύση του προγράμματος περιήγησής σας, έτσι ώστε ο ειδικός σας IT να μπορεί να αντλήσει άμεση αναφορά στα κύρια δεδομένα σας και να εμφανίσει δεδομένα σχετικά με τον καλούντα χωρίς καθυστέρηση ή φόρμες που σχετίζονται με το χώρο εργασίας κ.λπ.

Το Juggler προσφέρει επίσης τη δημιουργία αρχείων κειμένου με τηλεφωνικές μεταβλητές για άμεση ή μεταγενέστερη αξιολόγηση. Είναι επίσης δυνατή η δημιουργία αρχείων με δυνατότητα επανεγγραφής, π.χ. για τη διαχείριση ασθενών όπως το "Charly" (λογισμικό οδοντιάτρου) ή την ενσωμάτωση σε αρχεία VBA ή BATCH κ.λπ.

 

Η Λήψη περιέχει όλους τους τύπους αδειών, συμπεριλαμβανομένων δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών.