Καλέστε μας σήμερα: 2102241234 - Email: info[a]mplampla.net

Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί τουλάχιστον
8 χαρακτήρες
1 ψηφίο
1 σύμβολο
Ονομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *

Το Web Meeting σάς επιτρέπει να μοιράζεστε ήχο, διαφάνειες, συνομιλία, βίντεο και την επιφάνεια εργασίας σας με τους συμμετέχοντες.

 

Η ενσωματωμένη ψηφοφορία διευκολύνει την προσέλκυση συμμετεχόντων και το εργαλείο υπότιτλων σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε Πολυγλωσσικές Παρουσιάσεις ταυτόχρονα, ή ο συνάδελφός σας μπορεί να σχολιάσει Παρουσίαση σας.

Το λογισμικό μας προσφέρει εξατομικευμένα εργαλεία για τους παρουσιαστές να μοιράζονται διαφάνειες, ήχο, βίντεο, συνομιλία και την επιφάνεια εργασίας τους με τους συμμετέχοντες.

Ο ζωντανός πίνακας διατίθεται για παρουσιαστές και ομάδες με δυνατότητα ζουμ, επισήμανσης, σχεδίασης και γραφής σε παρουσιάσεις.

Δεν έχει οριστεί όριο για την κοινή χρήση του αριθμού των web κάμερας σε μια συνεδρία. Περιορίζουν μόνο από το εύρος ζώνης. Το λογισμικό λειτουργεί και για τα οφέλη των σχολείων και στοχεύει στην ικανοποίηση των προτύπων προσβασιμότητας WCAG 2.0.

Υποστήριξη πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων όπως Mac, Windows, Linux.

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης HTML5 όπως το Google Chrome, Opera, Firefox, Safari, για να ξεκινήσετε ή να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη.

Επιπλέον, διατίθεται επίσης ένα απλό στη χρήση λογισμικό Windows Client για εύκολη πρόσβαση.

.

howitworks1000