Καλέστε μας σήμερα: 2102241234 - Email: info[a]mplampla.net

Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί τουλάχιστον
8 χαρακτήρες
1 ψηφίο
1 σύμβολο
Ονομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *

Τα DID (Direct inward dialing), αποκαλούμενα επίσης άμεση κλήση (DDI) στην Ευρώπη και την Ωκεανία, είναι μια τηλεπικοινωνιακή υπηρεσία που προσφέρονται από τηλεφωνικές εταιρείες σε συνδρομητές οι οποίοι εκμεταλλεύονται ένα σύστημα ιδιωτικού τηλεφωνικού κέντρου (PBX). Το χαρακτηριστικό αυτό παρέχει υπηρεσία για πολλαπλούς τηλεφωνικούς αριθμούς μέσω ενός ή περισσοτέρων αναλογικών ή ψηφιακών φυσικών κυκλωμάτων στο PBX και μεταδίδει τον τηλεφωνικό αριθμό που καλείται στο PBX έτσι ώστε μια επέκταση PBX να είναι άμεσα προσπελάσιμη για έναν εξωτερικό καλούντα, παραστάτης.

Η υπηρεσία DID έχει παρόμοια σημασία για τις επικοινωνίες Voice over Internet Protocol (Voice over Internet Protocol). Για να επιτρέπεται στους χρήστες του δημόσιου τηλεφωνικού δικτύου μεταγωγής (PSTN) να προσεγγίζουν απευθείας χρήστες με τηλέφωνα VoIP, οι αριθμοί DID εκχωρούνται σε μια πύλη επικοινωνίας. Η πύλη συνδέει το δίκτυο PSTN με το δίκτυο VoIP, δρομολογώντας και μεταφράζοντας κλήσεις μεταξύ των δύο δικτύων

busines

Για την Επιχείρηση

Σας προσφέρουμε μια Διεθνή Παρουσία για την επιχείρησή σας, αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, θέτοντας την επιχείρησή σας στον παγκόσμιο χάρτη.

family

Οικογένεια και Φίλοι

Προτρέψτε τους φίλους και την οικογένειά σας να κάνουν οικονομία στις τηλεφωνικές κλήσεις. Αγοράστε DID αριθμούς είναι η ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ανάγκες.

travelvoip

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

Θα σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα για τη διεθνή περιαγωγή. Χρησιμοποιώντας περιαγωγή (roaming) με χρήση του κινητού σας τηλέφωνου εκτός της περιορισμένης περιοχής κάλυψης που σας προσφέρει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας  ή του χώρου σύνδεσης της σταθερής τηλεφωνίας.

privacy

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί DID μπορούν να προστατεύσουν το απόρρητό σας. Προσωπικό απόρρητο αμφισβητείται σήμερα περισσότερο από ποτέ. Προστατέψτε την ταυτότητά σας με έναν προσωπικό DID αριθμό τηλεφώνου. Οι τηλεφωνικοί αριθμοί DID μπορούν να προστατεύσουν το απόρρητό σας.