Καλέστε μας σήμερα: 2102241234 - Email: info[a]mplampla.net

Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί τουλάχιστον
8 χαρακτήρες
1 ψηφίο
1 σύμβολο
Ονομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *

 

Πληρωμή της παραγγελίας σας

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας που επιθυμούν να αγοράσουν υπηρεσίες από τον ιστότοπό μας, η ΕΤΑΙΡΙΑ προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

Α. Με PayPal.

Το PayPal είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω Διαδικτύου. Η εταιρεία που το λειτουργεί είναι στον ίδιο όμιλο με το eBay, γι’ αυτό και οι περισσότερες συναλλαγές στο eBay υλοποιούνται μέσω του PayPal.

Έτσι λοιπόν με το PayPal μπορείτε να:

Στείλτε χρήματα σε κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό σε αυτόν (όχι απαραίτητα ο αποστολέας ενός λογαριασμού, αρκεί μια πιστωτική / χρεωστική κάρτα). Για να πάρετε χρήματα από κάποιον άλλο για να στείλετε τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Πώς λειτουργεί το PayPal;

Ακριβώς όπως ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Μπορούμε να βάλουμε αυτά τα χρήματα από μια κάρτα (το Διαδίκτυο δεν διαθέτει κεφάλαια), να δεχτεί χρήματα από κάποιον ή να στείλει χρήματα σε κάποιον. Αν χρειαστεί να πληρώσετε κάποιον αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού, ρωτήστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας πρέπει να PayPal και να κάνετε την ειδική κρυπτογραφημένη σελίδα, τις λεπτομέρειες της κάρτας και του ποσού μας. Είναι 100% ασφαλές και δέχεται συναλλαγές σε δολάρια, ευρώ και λίρες.

Σε τραπεζικό λογαριασμό.

Από τη λίστα τραπεζικών λογαριασμών που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε ποιος είναι ο επιθυμητός για να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Καλό θα ήταν η κατάθεση να γίνει μέσα σε 1-2 ημέρες από την ημερομηνία καταχώρισης  της παραγγελίας. Στην αιτιολογία υποχρεωτικά αναγράφετε το πλήρες όνομα του καταθέτη και ο τηλεφωνικός αριθμός για τον οποίο γίνεται η κατάθεση

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι:

Τράπεζα:  ΕΘΝΙΚΗ
IBAN:       GR86 0110 8910 0000 8910 0213 852

Τράπεζα:  ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ:       GR84 0171 6390 0066 3914 5904 041

Τράπεζα:  ATTICA BANK
IBAN:       GR09 0160 8680 0000 0008 5110 411