Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Εφαρμόζουμε με επιτυχία το σύστημα της κρίσης. Ξοδεύεις σε ότι έχεις ανάγκη. Γιατί να σκορπάς; Δεν σου περισσεύουν... Εκμεταλλεύσου τα κάπου αλλού που τα έχεις ανάγκη.

Σε μας θα βρεις το πιο δίκαιο σύστημα. Πληρώνεις μόνο όσο είναι οι ανάγκες σου για τηλέφωνο.

Το mplampla.net είναι το πιο δίκαιο σύστημα VoIP τηλεφωνίας και τερματισμού κλήσεων. Το mplampla.net προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στις κλήσεις φωνής. Θα ξεχάσεις τι θα πεί λογαριασμός. Ελέγχεις το κόστος προπληρώνοντας το χρόνο σου. Δεν έχει υπόλοιπο; Δεν θα χρεωθείς.

 

Είναι εύκολο και απλό να συνδεθείτε μαζί μας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να  δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να κάνετε μια προπληρωμή χρησιμοποιώντας μία από τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής.

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαμορφώσετε τη συσκευή σας και να πραγματοποιήσετε  κλήσεις προς σταθερά και κινητά, σε μερικές από τις καλύτερες τιμές στον κόσμο. Οι κλήσεις χρεώνονται με βήμα ένα δευτερόλεπτο, με εξαίρεση το Μεξικό και τα κινητά, τα οποία χρεώνονται με βήμα ενός λεπτού. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
Γιατί να χάνετε χρόνο άδικα όταν είμαστε δίπλα σας και μιλάμε την ίδια γλώσσα?

Μπορούμε να σας προσφέρουμε συνδυασμένη υπηρεσία με εξοπλισμό γραμμές και υπηρεσίες εγκατάστασης και θα έχετε εξαιρετικής ποιότητας αποτέλεσμα, σχεδιασμένο από μηχανικούς των τηλεπικοινωνιών για τις τις επικοινωνίες σας.

Ξεκίνα σήμερα κάνε εγγραφή στο mplampla.net το ανοιχτό σύστημα επικοινωνίας και μίλα με το δικό σου αριθμό. Πως γίνεται αυτό?

Πολύ απλά στείλε μας αντίγραφο της ταυτότητας σου και του λογαριασμού τηλεφώνου που αναγράφεται ο αριθμός σου κι εμείς θα κάνουμε την ρύθμιση έτσι όλες οι εξερχόμενες κλήσεις να δείχνουν το δικό σου αριθμό. Σταθερό ή κινητό.

Με αυτό τον τρόπο έχεις τη δυνατότητα να μιλάς φθηνά κι απ’ το κινητό κι απ’ το σταθερό. Μιλάμε για πολύ mplampla.net

Διαδικασία φορητότητας. Εχεις αριθμό σέ κάποιο VoIP πάροχο και οι τιμές υπερδιπλασιάστηκαν χωρίς να το περιμένεις; Ξεκίνα μαζί μας την διαδικασία φορητότητας και καταχώρησε τον αριθμό σου σε μάς απλά με ένα email στείλε μας αντίγραφο της ταυτότητας σου και του λογαριασμού τηλεφώνου που αναγράφεται ο αριθμός σου κι εμείς θα κάνουμε όλες τις διαδικασίες φορητότητας γα να καταχωρηθεί πια ο αριθμός σου στα συστήματα της mplampla.net

 

 

top 3 reasons

 • Παίρνετε τις χαμηλότερες μηνιαίες τιμές και τέλη
 • Premium Χαρακτηριστικά που σας προσφέρονται μαζί
 • Ευελιξία σύμφωνα με τις ανάγκες σας
 • Υποστήριξη υψηλής ποιότητας
 • Εξυπηρέτησης άμεσα και σχεδόν σε πραγματικό χρόνο
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες εξερχόμενες κλήσεις
 • Πολλαπλά κανάλια εισερχόμενης επικοινωνίας με χαμηλό κόστος
 • Απόλυτη συμβατότητα με τηλεφωνικά κέντρα ASTERISK*
 • Αναλυτική και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση του κόστους
 • Καθημερινή αποστολή με e-mail του υπολοίπου σας
 • Σχεδόν μηδενικός χρόνος βλαβών

 

Γραμμή πολλαπλών καναλιών SIP. Προσφέρεται έως 120 κανάλια ανά SIP γραμμή ανάλογα με το εύρος ζώνης σύνδεσης στο διαδίκτυο (δηλαδή την ταχύτητα σύνδεσης στο internet)
Τυπικές εφαρμογές για την υπηρεσία SIP Trunk (Virtual PRI) είναι:

 • Call centers
 • Εφαρμογές Συνδιασκέψεων    
 • Εφαρμογές για προπληρωμένες κάρτες    
 • Επιχειρήσεις με υψηλή εισερχόμενη και εξερχόμενη επικοινωνία

Οι Sip γραμμές είναι επίσης γνωστες ως Virtual PRI Κάθε Virtual PRI σημαίνει 30 εισερχόμενα ταυτόχρονα κανάλια

Τα σταθερά εισερχόμενα Προγράμματα μας, με απεριόριστα λεπτά εισερχόμενης κλήσης και επέκταση καναλιών

Το αναγνωριστικό εισερχόμενης κλήσης (CID- Caller ID) σε συνδυασμό με το (DID – Dialed Inward Dial επιτρέπουν και καθορίζουν  να δρομολογηθεί η κλήση στην ανάλογη υπηρεσία ή τον εσωτερικό συνδρομητή που προορίζεται.  Η μορφή είναι E164 από προεπιλογή και μπορεί να προσαρμοστεί κατόπιν αιτήματος.

Πώς να αγοράσετε μια Virtual PRI..
Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να αγοράσετε έναν αριθμό πολλαπλών καναλιών από οποιαδήποτε χώρα. θα χαρούμε να σας παρέχουμε μια Virtual PRI γραμμή

 • Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες Για την Ελλάδα περιέχουν  ΦΠΑ 24% και φόρο σταθερής επικοινωνίας 5%
 • Ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€ και με μέγιστο ποσό κατάθεσης για λόγους ασφάλειας τα 200€ ανεξάρτητα από το τι εμφανίζει ο πίνακας της εγαρμογής.
 • Για οποαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μην διστασετε να επικοινωνήσετε με το 215-5653-200.
 • Το κόστος διαχείρισης κάθε κατάθεσης σε paypal είναι 3,5%. Μπορείτε να το αποφύγετε το παραπάνω κόστος, χρησιμοποιώντας τους τραπεζικούς λογαριαμούς μας, με τους παρακάτω IBAN.

Τράπεζα:  ΕΘΝΙΚΗ
IBAN:       GR86 0110 8910 0000 8910 0213 852

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ:       GR84 0171 6390 0066 3914 5904 041

Τράπεζα:  ATTICA BANK
IBAN:       GR09 0160 8680 0000 0008 5110 411

 

 

paypal logo

 

Προσοχή ! Η κίνηση προσθήκης υπολοίπου στον λογαριασμό σας μέσω γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Μέσω τραπεζών γινεται με batch επεξεργασία και μέχρι να ενημερωθούν τα τραπεζικά συστήματα, ο λογαριασμός σας αν δεν έχει υπόλοιπο  μπορεί να γίνει ανενεργός.
Για να επιταχύνετε την διαδικασία της πίστωσης του λογαριασμού σας στην δέυτερη περίπτωση, επίκοινωνείστε με το help desk για την άμεση εξυπηρέτηση σας.